nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Richard Velthorst
Therapeutische massages & pijnbestrijding
TCM praktijk voor Acupunctuur, TuiNa & Kruiden.

Doctor Huber Noodtstraat 32
7001 DX Doetinchem

T: 0314 34 52 03  
M: 06 25000513
E: info@richardvelthorst.nl
I: www.richardvelthorst.nl

kvk-nummer: 09196434
AGB-praktijk: 90-(0)17069
AGB-code: 90037694 
Zhong reg.nr.: 2014024
NGS nr.: 450356

APS Therapie

foto's

APS Therapie

APS Therapy is een vorm van duurzame therapie in de categorie van de microstroom. De mate van onderscheiding wordt voornamelijk bepaald door de volgende eigenschappen:

Eenvoudig in gebruik
Volkomen veilig
Pijnloos
Betaalbaar

Deze eigenschappen en een jarenlange ontwikkeling heeft APS Therapy op het niveau gebracht dat wereldwijd de therapie wordt toegepast in pijnklinieken, ziekenhuizen, artsen- en therapiepraktijken en bij de mensen thuis.

APS Therapy is een vorm van elektrotherapie (zenuwstimulatie) die ontwikkeld is in de jaren negentig van de voorbije eeuw.

Wetenschappelijk en klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de in APS Therapy toegepaste elektrische energie significante biochemische reacties veroorzaakt op het niveau van de cel. De stoffen die dan vrijkomen, hebben een pijnstillend, ontstekingsremmend en helend effect in de behandelde lichaamsweefsels.

Dat opent interessante perspectieven voor mensen met chronische en acute aandoeningen zoals ME (chronische vermoeidheidsklachten), MS (multiple sclerose), reuma, artritis, artrose, osteoporose, carpale tunnel syndroom, RSI-klachten, whiplash, spondylitis, spierspanningen, fibromyalgie, menstruatieklachten, maag en darmklachten, colititis, sportblessures, alle verstijvingen van het bewegingsapparaat, (lage)rugpijnen, gewrichtspijnen, spanningshoofd-pijnen, jicht, dystrofie, achillespees en andere peesontstekingen, gordelroos, tennisarm en vele andere klachten. APS TherapyTM heeft geen bijwerkingen en relatief weinig contra-indicaties. De beschikbare technologie is bovendien eenvoudig toe te passen.

 

© 2009 Richard Velthorst. Alle rechten voorbehouden.