nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Richard Velthorst
Therapeutische massages & pijnbestrijding
TCM praktijk voor Acupunctuur, TuiNa & Kruiden.

Doctor Huber Noodtstraat 32
7001 DX Doetinchem

T: 0314 34 52 03  
M: 06 25000513
E: info@richardvelthorst.nl
I: www.richardvelthorst.nl

kvk-nummer: 09196434
AGB-praktijk: 90-(0)17069
AGB-code: 90037694 
Zhong reg.nr.: 2014024
NGS nr.: 450356

Re-integratie

Heeft u langdurige zieke werknemers?

Werknemers met "vage" klachten zoals een burn-out, (chronische) vermoeidheidsklachten e.d. zijn vaak al gauw uit behandeld en zijn een onbegrepen groep. Doordat ze niet begrepen worden en ze bestempeld worden als aanstellers, komen ze in een negatieve spiraal terecht waar ze niet makkelijk meer uit komen.

Mensen met bovenstaande klachten zijn bij ons met succes behandeld en konden vaak al binnen enkele weken hun dagelijkse werkzaamheden weer op pakken. We praten hier over een groep die al minimaal 10 maanden bij huis liepen.

Door ze intensief minimaal 3× in de week met APS therapie te behandelen wordt hun energie vanaf het centraal zenuwstelsel weer opgebouwd. Voor de precieze werking van APS therapie verwijs ik u verder op deze site onder het hoofdstuk diensten.

 

Maar ook mensen met lichamelijke klachten zijn bij ons aan het goede adres. Mensen die eindeloos behandeld zijn maar nog geen enkel resultaat boeken, en het maar moeten doen met het advies: "Neem maar een paracetamolletje en een ander vak kiezen".

Vaak is gebleken dat bij een intensieve goede massage, triggerpoint-therapie aangevuld met APS therapie en infraroodsauna ook lastige klachten zeer goed te behandelen zijn.

 

Mocht u vragen hebben naar de mogelijkheden, neem gerust contact op!

© 2009 Richard Velthorst. Alle rechten voorbehouden.