Skip to content

Prijslijst

Hieronder vindt u de prijzenlijst.

Wat kost een behandeling bij Richard Velthorst, Therapeutische massage & pijnbestrijding in zijn massagepraktijk in Doetinchem?

Behandeling
Tijdsduur
Prijs
Acupunctuur
55 min.
67,50
Tuina-therapie
60 min.
67,50
Sportmassage
30 min.
35,00
Sportmassage
45 min.
50,00
Sportmassage
60 min.
67,50
Triggerpointtherapie
30 min.
35,00
Triggerpointtherapie
45 min.
50,00
Triggerpointtherapie
60 min.
67,50
Dorntherapie/Breussmassage
60 min.
67,50
Hot stone massage
60 min.
75,00
Combi-Behandeling
75 min.
80,00
Combi-Behandeling
90 min.
90,00
Een combi-behandeling kan bestaan uit bijvoorbeeld acupunctuur in combinatie met een massagevorm, vraag naar de mogelijkheden.
Tuina-stoelmassa
20 min.
23,50
Tuina-stoelmassage voor bedrijven
prijs op aanvraag
APS-therapie losse behandeling, incl. pals elektroden
65,00

Worden TCG-behandelingen vergoed door de verzekeraar?

Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden acupunctuur en behandelingen die onder Traditionele Chinese Geneeskunde vallen (Tuina), gedeeltelijk vergoed. Klik hier om te zien welke verzekeraars acupunctuur vergoeden.

Voor een overzicht van verzekeraars die Traditionele Chinese Geneeskunde (tuina) vergoeden, kijkt u hier.

Richard Velthorst is praktiserend lid van beroepsvereniging Zhong. Dit lidmaatschap stellen de zorgverzekeraars als voorwaarde om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Houdt u er rekening mee dat de hoogte van de vergoeding niet alleen verschilt per verzekeraar, maar ook per pakket. Aan dit overzicht kunt u geen rechten ontlenen.

Klant declareert bij zorgverzekeraar

De behandelingen dienen direct na de behandeling te worden afgerekend, contant of per pin. Na de behandeling ontvangt u per mail de factuur voor de verzekeraar. Declaratie en uitbetaling dient u als klant zelf te regelen met de zorgverzekeraar.

Richard Velthorst

“Het geeft me veel voldoening als mijn klanten hier met een goed gevoel de deur uit gaan. Sommigen zijn flabbergasted: ze zijn letterlijk even helemaal ‘van de wereld’ omdat ze de energie weer voelen stromen en hun pijn is verdwenen.”

In zijn massagepraktijk in Doetinchem komt het beste van twee of zeg maar gerust drie werelden te samen: de Chinese geneeskunde, de westerse geneeskunde en de Achterhoekse nuchterheid. U wordt ontvangen in een ongedwongen en rustgevende ambiance. Het motto van Richard is dan ook:

‘Chángshòu!’

Dit Chinese woord en het bijbehorende teken staan voor een lang en gezond leven.

RichardVelthorst-homepage

Richard Velthorst