Skip to content

Tuina-stoelmassage voor bedrijven

Wat is het effect van een tuina-stoelmassage voor bedrijven?

Een tuina-stoelmassage voor of in bedrijven, is het perfecte gebaar om aan uw medewerkers te laten zien dat u zich betrokken voelt bij uw welzijn en het beste met hen voor hebt.

Werknemers waarderen die positieve en persoonlijke aandacht. Het aanbieden van stoelmassages komt bovendien de werksfeer ten goede en het ziekteverzuim neemt meetbaar af, blijkt uit diverse onderzoeken. Daarom wordt een stoelmassage bij bedrijven steeds vaker ingezet ter voorkoming van RSI-klachten en bij stresspreventie programma’s.

Wat kost een tuina-stoelmassage voor bedrijven?

Zie een tuina-stoelmassage niet als kostenpost maar als een investering. Het levert u als bedrijf geld op: niets is zo duur als een zieke werknemer. De kosten zijn al gauw € 250 per dag, per werknemer. Voor hetzelfde bedrag investeert u in een stoelmassage: een keer per maand en een jaar lang.

Wat zijn de fiscale voordelen?

De opdrachtgever kan het gehele factuurbedrag exclusief btw als bedrijfskosten opvoeren. Zodoende betaalt hij/zij minder inkomstenbelasting.

Bovenstaande is overigens alleen aftrekbaar onder de volgende condities:

  1. De opdrachtgever heeft de stoelmassage in een ARBO-plan staan waarin duidelijk gemaakt wordt dat dit een positieve uitwerking heeft op de werknemer.
  2. De massages dienen onder werktijd plaats te vinden.
  3. De werknemer betaalt geen eigen bijdrage.

Wilt u verdere informatie over tuina-stoelmassage voor bedrijven of een prijsopgave op maat voor uw bedrijf? Neem dan contact  op!

De tuina-stoelmassage is goed inzetbaar in en voor bedrijven. Het is een laagdrempelige en effectieve manier om uw werknemers in lichamelijk en geestelijk fit te houden.

Dit zijn de voordelen van een tuina-stoelmassage:

De massage is over de kleding heen te geven, uitkleden is dus niet nodig.

Een zittende massage wordt vaak als meer comfortabel ervaren.

De massage duurt maar kort en is daardoor financieel voordeliger en aantrekkelijker.

Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage. Uw werknemer kan weer vol nieuwe energie aan de slag.

Afspraak maken of vragen?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel 0314 34 52 03 of mail info@richardvelthorst.nl